Dölj bannerVisa banner
Slideshowimage_1
Slideshowimage_2
Slideshowimage_3
Slideshowimage_4
Slideshowimage_5

Erbjudanden

Flyg till Gotland sommaren 2017.

Flyg till Visby från Norrköping sommaren 2017!

Under perioden 29 juni - 13 augusti går det flyg med BRA mellan Norrköping och Visby tre dagar i veckan - torsdagar, fredagar och söndagar. 

Tidtabeller och priser är klara och och det är superlåga priser, dvs från 398 sek/enkel.

Bokning sker på

https://www.flygbra.se/?_ga=1.127097929.559389525.1457942566

 eller via din resebyrå. 

Dubbla avgångar till München

Bmi regional tillsammans med Lufthansa fortsätter att satsa på Norrköping. Med start den 27 mars blir det även en kvällsavgång mellan Norrköping och München varje vardag.

- Vi är glada att efter knappt ett år få en andra avgång, säger Mari Torstensson, vd för Norrköping Airport. Två avgångar ger bättre förutsättningar att inte bara åka till München, utan att också åka via München till många destinationer i Europa och världen med Lufthansas stora nätverk i München.

- Det här är ett första steg för att få en ännu bättre tidtabell, säger Meta Ryderstedt, vice ordförande i Norrköping Airport. Flygplatsen, bmi regional och Lufthansa har ett gemensamt mål att inom en snar framtid få en morgonavgång och en kvällsankomst till Norrköping. Det vet vi efterfrågas av framförallt näringslivet. Vår förhoppning är att resenärerna ska använda det nuvarande utbudet så mycket det går för att på så sätt hjälpa till att få en ännu bättre tidtabell.

Tidtabell

Norrköping-München                           

måndag-fredag​                  14.45–16.45                                             

måndag-fredag                  20.15-22.15

söndagar​​​                             15.10–17.10

 

München-Norrköping 

måndag-fredag ​                 ​12.20–14.20                  

måndag-fredag                  17.50-19.50

söndagar                             ​​​12.35–14.40

 

Läs hela pressreleasen här

München 6 dagar i veckan från NRK.

Flyglinje Norrköping -München - Världen. 

En reguljär flyglinje går sedan den 15 april 2016 mellan Norrköping och flygnavet München, vald till Europas bästa flygplats 2016. Destinationen München och det starka flygnavet, med förbindelser till 228 destinationer, ger ett stort värde för såväl turism som näringsliv. Linjen trafikeras sex dagar i veckan av flygbolaget bmi regional i samarbetar med Lufthansa.

Boka din resa på

Lufthansa

BMI Regional

eller via din resebyrå.

Utforska världen med BMI/Lufthansa från Norrköping Flygplats.

 

 

Panoramabild över parkering, avresehall, incheckning m.m.!

Vill du kolla in flygplatsen från insidan innan du reser eller se hur nära det är från långtidsparkeringen till terminalen? Klicka här så kan du spana in avresehall, parkering m.m.

Passregler Turkiet

Viktig information för passagerare till Turkiet!

Vi vill påminna alla passagerare som ska resa till Turkiet den här säsongen att koll så att era pass är giltiga minst 6 månader från utresedatumet, detta enligt Turkiska ambassaden i Stockholm.

Om ni ska resa snart och inte kan ordna ett helt nytt pass så går ett temporärt pass utmärkt att använda, se länk nedan.

Länk till polisen

Länk till Turkiska ambassaden

Flyg från Norrköping - Skippa Arlanda!

Norrköping flygplats har en positiv utveckling. Men för att vi ska få ännu bättre flygförbindelser i framtiden behöver vi din hjälp. Sprid kunskap. Gör det rätta. Berätta för alla du känner att du flyger och vart du flyger från Norrköping. Skippa Arlanda. Då får vi fler och ännu bättre möjligheter att flyga till och från Östergötland!

Skräddarsydda flygresor från Norrköping med Waltair!

Waltair är det Norrköpingsbaserade flygbolaget som erbjuder specialchartrade flygresor över hela Europa. Ska ditt företag besöka en konferens, eller måste iväg på ett viktigt möte med extremt kort varsel? Kontakta då Waltair som skräddarsyr er flygresa direkt från Norrköping.
 
Läs mer om Waltair på www.waltair.se.

Norrköping flygplats skapar möten!

Norrköping flygplats erbjuder informationsträffar med guidade rundturer i flygtornet och andra annorlunda upplevelser. Vi har generösa lokaler och arrangerar möten med möjlighet att uppleva hur flygplatsen fungerar bakom incheckningsdiskarna.

För mer information kontakta; Bertil Skärblom, bertil.skarblom@norrkopingflygplats.se, alt 011-153721.

Våra operatörer och arrangörer

bmi regional
BRA
Icelandair Cargo
Lufthansa
Solresor
TUI
Turkietresor
Ving
WaltAir