Dölj bannerVisa banner
Slideshowimage_1
Slideshowimage_2
Slideshowimage_3
Slideshowimage_4
Slideshowimage_5

Pressmeddelanden se mynewsdesk

2013.07.04

DAT öppnar Norrköping - Köpenhamn!

Det danska flygbolaget Danish Air Transport, DAT, börjar att trafikera Norrköping – Köpenhamn måndagen den 16 september. DAT har ett interline-samarbete med SAS på flyglinjen och erbjuder därför genomgående flygbiljetter från Norrköping vidare ut i SAS nätverk över hela världen.

Läs mer här...
2013.06.19

Nu får ännu fler östgötar chansen att resa till solen med Ving

Stor efterfrågan från kunderna att kunna boka allt tidigare har bidragit till att Ving i förra veckan släppte upp stora delar av nästa sommars charterresor till försäljning, vilket är rekordtidigt. Då stod det klart att Cypern blir en nyhet från Norrköping och att Rhodos utökas med fler platser. Nu är det även klart att Ving fortsätter med Mallorca i programmet från Norrköping Flygplats.

Läs mer här...
2013.06.13

Nyhet: Charter till Cypern samt fler platser till Rhodos från Norrköping

Idag släpper Ving närmare hälften av nästa sommars charterresor till försäljning. Då finns Vings egna hotell Sunwing Family Resort, Sunprime Hotels och Family Garden samt de mest omtyckta hotellen och resmålen bokningsbara på Ving.se. Den stora resmålsnyheten till sommaren 2014 blir Ibiza. Från Norrköping blir Cypern en nyhet och det blir även fler avgångar till populära Rhodos.

Läs mer här...
2013.06.07

Solresor öppnar Madeira från Norrköping!

Solresor fortsätter att erbjuda Madeira direkt från Norrköping efter förra vinterns succé. Till nästa vinter erbjuder Solresor en avgång till Madeira direkt från Norrköping 21 januari och en avgång 18 mars.

Läs mer här...
2013.05.31

Inställd flyglinje till Thessaloniki

Information från Nordic Air Sweden/Fly Swedish.

Läs mer här...
2013.05.30

Ving utökar antalet avgångar till Gran Canaria från Norrköping i vinter

Vings avgångar från Norrköping är populära bland östgötarna. Så till den milda grad att Ving nu sätter in ytterligare en flygserie till Gran Canaria i vinter. De nya avgångarna kommer att gå varje onsdag under perioden oktober 2013 - april 2014.

Läs mer här...
2013.05.29

Extraplatser till Gran Canaria från Norrköping

Som ett svar på den kraftiga efterfrågan på vinterresor från Norrköping sätter Fritidsresor in 2000 extraplatser till Gran Canaria. Totalt ligger Fritidsresors försäljning från Norrköping 65 procent över fjolårets.

Läs mer här...
2013.05.04

Första flyget med Detur har lyft från Norrköping till Turkiet!

Detur är Sveriges femte största charterarrangör och ikväll lyfte Deturs första avgång från Norrköping någonsin. Turkiet välkomnar resenärerna på premiärflygningen med skön värme och vackert väder.

Läs mer här...
2013.04.23

Flygplatser och regioner diskuterar flygutveckling i Norrköping!

Den 23-24 april arrangeras en workshop i Norrköping där deltagare från åtta regioner och lika många flygplatser från Norra Europa träffas för att diskutera flygutveckling. Workshopen som arrangeras ingår i ett EU-projekt vid namn Baltic Bird.

Läs mer här...
2013.04.11

Fly Swedish öppnar direktflyg från Norrköping till Thessaloniki, Köpenhamn & Skellefteå!

Fly Swedish öppnar direktflyg från Norrköping till tre nya destinationer. Först ut är Skellefteå och Köpenhamn vilka kommer att trafikeras tre dagar i veckan med start 22 april. Från lördagen 8 juni erbjuder även Fly Swedish Thessaloniki från Norrköping med en avgång i veckan.

Läs mer här...
2013.01.16

Norrköping fortsätter satsa på den Finska marknaden!

Den 17-20 januari arrangeras Nordens största resemässa, Matka, i Helsingfors. Upplev Norrköping är där för fjärde året i rad tillsammans med Norrköping Flygplats. I år deltar även Visualiseringscenter C för första gången. Syftet är att nå en närliggande internationell marknad och visa hur lätt det är att ta sig till Norrköping, tack vare flyget mellan Helsingfors och Norrköping.

Läs mer här...
2013.01.14

Norrköping flygplats lanserar ny webbplats

Norrköping flygplats lanserade idag en ny webbplats. Den nya webbplatsen har användaren i fokus och är därför självklart anpassad för besök via mobila enheter. Dessutom är det den enda webbplats i Sverige med Norrköping som förvald avreseort vid sökning av resor. Målsättningen med den nya webbplatsen är att vara ett verktyg för att ytterligare stimulera resandet från Norrköping flygplats.

Läs mer här...
2013.01.09

Charterrekord för Norrköping flygplats

Norrköping flygplats summerar 2012 med att slå nytt rekord i antal charterresenärer. Bortfallet av de båda konkursade flygbolagen, Cimber Sterling och Skyways innebar att det totala antalet passagerare minskade med två procent. Totalt reste 111 343 passagerare till och från Norrköping flygplats under 2012.

Läs mer här...

Våra operatörer och arrangörer

bmi regional
BRA
Icelandair Cargo
Lufthansa
Solresor
TUI
Turkietresor
Ving
WaltAir