Dölj bannerVisa banner
Slideshowimage_1
Slideshowimage_2
Slideshowimage_3
Slideshowimage_4
Slideshowimage_5

Press

2013.05.31

Inställd flyglinje till Thessaloniki

Information från Nordic Air Sweden/Fly Swedish.
 

Nordic Air Sweden ställer in linjen Norrköping-Thessaloniki i sommar.

Att intresset är stort för Nordic Air Swedens satsning på nya flyglinjer visar inte minst det stora antalet besökare som besöker hemsidan för att läsa mer om utbudet.

Den intensiva bevakning och återkommande påhoppen av media har dock tydligt påverkat de antal kunder som slutfört sina bokningar.

Detta har tyvärr även inneburit att vi tvingats lägga en del av resurserna avsedda att driva försäljningen på att bemöta dessa, vilket även detta påverkat bokningssituationen negativt.

Vi jobbar dock fortsatt vidare i enlighet med vår fastslagna strategi för att skapa nya och internationella linjer med avgångar till och från regioner utanför storstäderna. Alltid i samverkan med turistnäringen och lokalt näringsliv.

Med den här satsningen vill vi skapa bättre möjligheter för researrangörer, resebyråer och företag inom turistsektorn liksom affärs- och privatresenärer plus representanter för organisationer och föreningar att besöka och uppleva regionerna kring våra resmål. Här är inkommande europeiska passagerare en viktig del i affärsidén.

Underlaget av bokade resenärer har tyvärr visat sig vara för lågt för att kunna genomföra dessa linjer till sol och värme denna sommar.

Höstens och vinterns flygningar är oförändrade och påverkas inte av förändringarna i sommar trafiken.

De kunder som har bokat biljetter som påverkas av denna förändring kommer att informeras via e-post och erhålla återbetalning.

Mer information

Kontakta Nordic Air Sweden AB, på 010-101 24 00 eller via mail; info@flyswedish.se.

Läs mer på www.flyswedish.se

 
 

Våra operatörer och arrangörer

bmi regional
BRA
Icelandair Cargo
Lufthansa
Solresor
TUI
Turkietresor
Ving
WaltAir